E3: The Getaway 2 details en screens

Sony heeft ons weer wat extra informatie gegeven over de opvolger The Getaway. De klachten die Team Soho kreeg waren duidelijk niet voor dovemans oren. Gamers wilden meer personages, een betere stad, maar bovenal meer vrijheid. Die vrijheid komt er zeker aangezien de gamer bepaald of hij een bepaalde missie aanneemt, of dat hij het laat af weten.

De personages worden uitgebreid naar drie. Eddie, Mitch en Sam zullen tot je beschikking staan om de missies succesvol af te ronden. Dit doen ze in de stad Londen. Hoewel er eerder nog gefluisterd werd over Parijs, lijkt het nu toch echt definitief dat The Getaway 2 zich beperkt tot één stad.

Naast deze informatie heeft The Getaway 2 ook nog een subtitel gekregen, namelijk Black Monday. The Getaway: Black Monday zal ergens in de winter van 2004 in de schappen van de winkel liggen.

Om het geheel af te rond zijn er ook nog eens de eerste screenshots vrijgegeven. Naast drie screenshots is er ook nog eens een concept art te zien, die alles afleert. Dat is pas genieten…

 1.   
  Drax's avatar

  Lijkt best wel een stoer spel, de screens zien er iig goed uit!

 2.   
  janjanssens's avatar

  8) tof

 3.   
  Nirusu's avatar

  screens zien er wel mooi uit!

 4.   
  GTR's avatar

  voor welke consoles is deze spel eigenlijk beschikbaar? want ziet er to nu toe wel redelijk mooi uit.