Oosterse beelden op nieuwe Jade Empire screens

Bioware, misschien wel ’s werelds beste Role Playing Games-maker, is na Star Wars: Knights of the Old Republic begonnen aan een Xbox-exclusive titel, genaamd Jade Empire. Zoals we gewend zijn van Bioware zal ook deze game een RPG zijn, en het verhaal en de gameplay is gebaseerd op het kaartspel Legends of the Five Rings, wat vergelijkbaar is met het bekendere Magic.

De game speelt zich af in Rokugan, waar een grote burgeroorlog heerst, en de regering even erg is als het conflict wat er heerst zelf. Jij zal hierbij dus je partij moeten kiezen, en dat kun je doen als samurai, ninja, monnik, dief, enzovoorts. Ook in Jade Empire wordt het thema goed en kwaad dus gebruikt, en als dat even goed uitgewerkt gaat worden als in bijvoorbeeld KotOR, dan staat hier ons een erg interressante titel te wachten!

De game zal natuurlijk weer grondig aan de pers worden getoond op de E3 in LA, later deze maand, en voor die tijd ook nog meer info weg te geven. zoals deze vier screens die we vandaag tegen kwamen.

 1.   
  leBlanc's avatar

  Jade Empire is toch wel een titel om naar uit te kijken als ‘Xbox-exclusive’ gamer.

 2.   
  Migwel's avatar

  Ik heb geen idee! Als ik heel eerlijk ben vind ik dit een beetje een nietszeggend stukje, maargoed ik zie hem wel komen! 😀

 3.   
  janjanssens's avatar

  lijkt me een saai game 😕

 4.   
  Maserati's avatar

  Migwel, als je Star Wars: KotOR fijn vond, dan vind je deze game fantastisch. Veel is er nog niet bekend, maar daar zal de E3 vast wel verandering in brengen, wat je natuurlijk ook kunt lezen in de special die na de E3 op de site komt.

 5.   
  Migwel's avatar

  Star Wars: KotOR heb ik nog nooit gespeeld! 😀

 6.   
  Flippow's avatar

  😕 was is dit een saai spel zeg