EA brengt info over nieuwe GoldenEye

Electronic Arts heeft vandaag de eerste details van de nieuwe GoldenEye game bekend gemaakt, die voortaan door het leven zal gaan als GoldenEye: Rogue Agent. Zoals eerder werd gesuggereerd zal je in deze game (uiteraard) met James Bond spelen, maar niet nadat onze held slecht is geweest. Dit houdt dan in dat onze favoriete geheime agent contacten zal onderhouden met criminelen uit de Bond films.

Kijkend naar de game GoldenEye denken velen dat dit een relatie met de N64 game wordt bedoeld, maar dit is echter niet waar. GoldenEye is namelijk de naam van de crimineel waarmee je kunt gaan spelen in de film. Deze GoldenEye is een geheime agent, die ging werken voor Goldfinger. Tijdens dit werk verloor GoldenEye zijn oog, en werd zijn nieuwe oog van goud gemaakt, vandaar de naam GoldenEye.

Zoals eerder vermeld zullen er diverse criminelen uit de Bond films hun opwachting maken, zoals: Oddjob, Scaramanga en Xenia Onatopp. Een mooi rijtje, vooral die laatste van niemand minder dan ‘onze’ Famke Janssen.

En dit was eigenlijk wel het nieuws over de nieuwe GoldenEye game, meer zal ongetwijfeld gaan volgen tijdens de Electronic Entertainment Expo in LA.

 1.   
  leBlanc's avatar

  ze pakken het wel groots aan met al die ‘grote’ criminelen, net als bij Everything Or Nothing

 2.   
  janjanssens's avatar

  relaxt. 😀

 3.   
  janjanssens's avatar
 4.   
  wizard91's avatar

  Top

 5.   
  Gast's avatar

  James Bond heb ik altijd cool gevonden 8)