Drie nieuwe Dragonball Z games

Atari heeft aangekondigd dat ze nog drie nieuwe Dragonball Z games gaan uitgeven, te weten één voor de PlayStation 2 en twee voor de Gameboy Advance.
De Playstation 2 titel is Dragonball Z: Budokai III en voor de Gameboy Advance worden DragonBall Z: Supersonic Warriors en DragonBall Z: Buu’s Fury gemaakt. Misschien wordt er ook een vervolg gemaakt op het best leuke Dragonball Z: The Legacy of Goku I en II.

In ieder geval komen deze titels nog voor het einde van het jaar uit, Dragonball Z: Supersonic Warriors moet in Amerika al op 6 juli verschijnen.

Dragonball gaat over Goku en zijn familie en over Vegeta. Goku en Vegeta zijn Saiyans, geboren op de Saiyan-planeet en ze zijn naar de aarde geschoten. Saiyans zijn supersterk en moeten keer op keer de aarde verdedigen tegen kwade monsters zoals Freeza, Cell en Buu. Als Goku, Vegeta of Gohan heel erg boos worden kunnen ze Super Saiyan worden, dan ownen ze echte iedereen plat. Nouja, Dragonball is eigenlijk de beste animé serie ooit, helaas zijn de meeste games wat minder.

 1.   
  Lasso's avatar

  Weer die troep. 🙁

 2.   
  Gast's avatar

  Dit is pas uitmelkerij 😆

 3.   
  Gast's avatar

  Tja voor gamers is dit troep ja, maar voor de fans niet, natuurlijk. 😉

 4.   
  janjanssens's avatar

  Relaxt 8)

 5.   
  Glasbak's avatar

  Budokai is best lachen, als je tegen mekaar gaan 😀

 6.   
  Nirusu's avatar

  DBZ zuigt zowieso wel..

  vind ik dan..