Demo van de nieuwe Hitman nu te downloaden

De koele killer met de kale knikker is terug. Binnenkort zal de nieuwe Hitman in de schappen liggen, maar je kan het spel, dat volgens de makers grimmiger is dan de vorige delen, nu al even proberen. Eidos heeft namelijk een demo beschikbaar gesteld. De demo weegt 200 MB en is hier te downloaden.

 1.   
  Nirusu's avatar

  Hit man contracts, is dat dan Hitman 3 ofzo want je hoort overal die 2…

 2.   
  jellerbert's avatar

  waarom staat hij niet gewoon op de gamersnet site??

 3.   
  nEels's avatar

  Ja, Hitman Contracts is ”Hitman 3” eigenlijk. Nummer 2 was Silent Assasins

 4.   
  Nirusu's avatar

  Weten jullie hoe ik verder kom?

  Ik kom steeds niet verder als je die soep hebt vergiftigd, dan moet die gast naar de wc, dan vermoord je hem, trek je zn kleren aan en volg je die soldaat die zegt dat je hem moet volgen 😛

  later sta je op dat treintje, en aan het einde van die rails is beginnen ze ineens op me te schieten…

 5.   
  Gast's avatar

  hmmm wat doe je moeilijk…ik heb gewoon iedereen verrot geschoten en hun wapens gepakt en dan knal je die eppos langs die treinrails ook gewoon verrot
  😛

 6.   
  Gast's avatar

  Bij het begin moet je zo’n eskimo doden. Neem zijn kleren. Ga naar binnen het gebouw (je eerste opdracht), ga naar de keuken. Er staat ergens een potje laxeer middel op het aanrecht. Pak het op, en stop het in de soep. Later vraagt die man om een kopje soep. Als hij de soep heeft op gegeten, dan heeft hij buik pijn. Dan gaat hij naar de W.C, dood hem in de w.c met je silencer gun. Neem zijn kleren.

  Dan komt er een soldaat naar je toe, of je hem wil volgen. (je moet naar je 2e opdracht). Volg hem door de tunnel , met het wagentje. Dan ga voor je zelf, naar een groot boot. De wachters voor de boot zegt dan dat je door mag. Ga recht door, 2e deur rechts. Je gaat dan naar de 2e verdieping, er staan nog een paar wachters, die controleren of je wapens bij je hebt. Je hebt toch wapens bij je, dus hij pakt jouw wapens af.

  Ga dan naar die officier, dan later pakt ie vodka, dood hem als die inschenkt. Met je fibre wire zou handig zijn. Pak de sleutel van het bureau en ga naar de kamer waar je die bommen moet pakken. Ergens vlakbij de ingang van de boot. 1e deur recht.

  Pak ze, en ga naar de duikboot. Ga langs te steiger en ga de ladder naar beneden. Plant de bommen aan de zijkant van het schip. Als je ze hebt geplaatst, ga zo ver weg staan. Laat het ontploffen met je bomb remote.

  En ga dan terug naar het vliegtuig,(waar je bij het eerste begon) Dan zie je een intro, dat de vliegtuig wegvliegt.

  Je kan ook idereen gaan neerknallen, wet zeker dat je dat niet overleeft. Wel als je gaat cheaten. 8) .

  Veel suc6. IK hoop dat het simpel voor je is. 😉

 7.   
  Nirusu's avatar

  wow thnx maar als ik op het treintje sta aan het einde schieten ze ineens op me ..

  edit: ik heb gewoon alles de teri…. verdoemenis in geschoten 😛

 8.   
  Gast's avatar

  Misschien moet je ook niet zo dicht ze staan, misschien dat je zenuwachtig bent of ze herkeen je aan je gezicht.

 9.   
  Gast's avatar

  sorry voor de 2e bericht , die knop liep vast. 👿