EA games ook online op de Xbox

Het gaat dan toch gebeuren, nadat EA steeds weigerde een online optie aan hun Xbox spellen mee te geven waar ze dat wel bij identieke PS2 spellen deden. Zijn de mannen van Bill en die van het almachtige Electronic Arts het dan toch met elkaar eens geworden. De eerste EA games die “live” gaan zijn nu bekend gemaakt:

Madden NFL 2005
NCAA College Football
NASCAR Thunder 2005
NBA Live

Inderdaad sport titels, en dan nog voornamelijk Amerikaanse sporten, het genre dat het in europa zo vreselijk slecht doet op xbox live. Maar voor de mensen die niet zo into sports games zijn deed EA nog een uitspraak: De eerste “non-sport Xbox live spellen” (dat is een mond vol :P) zullen waarschijnlijk het pas aangekondigde Battlefield: Modern Combat, de nieuwe Goldeneye game die door EA en niet door Rare wordt ontwikkeld en Burnout 3 (deze game is nog niet zo lang in handen van EA, in Burnout 2 zitten ook (beperkte) live mogelijkheden.)

En dan is er ook nog het gerucht dat Battlefield 1942, dat lang geleden voor Xbox en pc zou verschijnen maar waar de Xbox versie al snel werd afgeblazen, nu alsnog het daglicht zal zien. Dit is slechts een gerucht waar de andere 7 games vrijwel vast staan. Een erg leuk bericht voor Xbox gamers lijkt mij zo.

  1.   
    Metalman's avatar

    …Hoop dat ze ook topgames online gaan doen, want dit schiet natuurlijk niet op. BF is al een openingsonliner! 😛

  2.   
    Jensso's avatar

    Wat dacht je van NBA live dan? 😉