Gamersnet.nl

Need for Speed: Underground 2 screen

Toen ik van The Fast and The Furious hoorden, was ik blij. Heel blij. Toen ik dat pareltje had gezien zat ik dagen achtereenvolgend kwijlend naar een knal oranje Toyota Supra te kijken die voorkwam in die film. Ik was al eerder fan van tuning, maar zo iets moois…

Vervolgens werd er een deel 2 aangekondigd, namelijk 2 Fast 2 Furious. Ik was bij de première van de film bij onze plaatselijke bioscoop en toen ik de geweldige NOS-scène zag, was het officieel: hier móest een game van gemaakt worden. Jullie mogen mij dan ook dankbaar zijn dat ik via telepathische wijze de meneer van EA overtuigd heb van Need for Speed: Underground. Toen ik dat nieuws hoorde, stuiterde ik uit het raam.

Hoewel deze laatste twee zinnen misschien wat overdreven zijn, beviel Underground mij persoonlijk goed. Gelukkig verkondigde EA een Underground 2 aan, zodat mijn hartje voor tunen rustig door kan bonken. Om de hartslag nog eens op te voeren, is er vandaag het eerste screenshot online verschenen. Hoewel het een redelijk onduidelijke screen is, denk ik een Nissan 350Z te herkennen. Tell me if I am wrong!