Star Wars Galaxies: Jump to lightspeed

De strijd tussen The Galactic Empire en de Rebel Allience gaat verder in de eerste uitbreiding van de succesvolle Star Wars Galaxies. De Massively Multiplayer en de online Role-Playing van het spel, waren zo populair dat Lucas Arts het een vervolg waard vond. Om het in hun worden uit te leggen: “Deze add-on zal met hoge verwachtingen Star Wars Galaxies dramatisch veranderen.”

De add-on vergroot niet alleen het gebied waarin de spelers kunnen spelen, maar ook het aantal voertuigen. Met meer dan 15 verschillende voertuigen kun je het heelal verkennen, of jezelf verdedigen met gevechtsvoertuigen tegen je vijanden.

De Starwars fans zullen zich nu misschien afvragen welke voertuigen dat nu zijn. Naast verkenningsvoertuigen heb je namelijk ook bekende gevechtsvoertuigen; zoals X-wings en TIE fighters, waarmee je je kan aansluiten bij een gevechtslinie tegen computergestuurde ruimteschepen of andere spelers.

Het spel speelt zich af in de episodes IV en V van de Star Wars serie. De speler kan zich vrijuit bewegen tussen de Core Worlds (bekende werelden in het “middelpunt” van het heelal) en de Outer Rim (de grens van bekende stelsels en het nog niet ontdekte deel van het heelal). Met de meer dan honderd nieuwe missies en de Real-time gevechten ben je waarschijnlijk een behoorlijke tijd bezig, vooral als je nagaat hoe veel er allemaal te ontdekken is. Zo zijn er twee nieuwe soorten (die beide helemaal bewerkt kunnen worden), vier nieuwe manieren van aanvallen en de mogelijkheid om met vrienden het heelal te ontdekken.

Deze uitbreiding zou eind 2004 bij Amerika in de winkels liggen, dus rond januari 2005 in Nederland.

 1.   
  Lasso's avatar

  Kijk eens aan. Drax’ debuuut! 8) ๐Ÿ˜†

 2.   
  Dirkiee Pooh's avatar

  Het lijk mij een vet cool spel ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€

 3.   
  Drax's avatar

  Vet cool, dope, lau, stoer, je mag het noemen zoals je wilt, maar je moet echt fan zijn van Star Wars om deze game met plezier te beleven. Als fanatieke “oorlogspelletjesspeler” zou je best eens op je neus kunnen kijken. ๐Ÿ˜‰