Jak 3 is het einde…

Het Amerikaanse departement van Sony Computer Entertainment heeft vandaag bevestigd dat het derde deel uit de Jak and Daxter franchise, Jak 3, de laatste zal. Dit laatste deel zal ergens aan het einde van het jaar gaan verschijnen.

De Jak and Daxter serie stond vooral bekend om zijn heftige actie, coole characters, mooie graphics en waanzinnig leuke gameplay. Naast dit alles was de verhaallijn ook stukken beter dan dat je in andere adventure/platform games kunt vinden.

Ook is er meer bekend geworden over de verhaallijn in Jak 3. Zo zal bijvoorbeeld het verhaal van deze game zich ongeveer een jaar na de activiteiten in Haven City afspelen. Je zult Haven City gaan verlaten en in Wasteland gedropt worden, een locatie dat vijf (!) zo groot is als Haven City uit deeltje twee. Wasteland is een soort van woestijn met allerlei vulkanen, mijnen en grote variaties in natuur.

De reden achter het feit dat de Jak and Daxter franchise stopt is dat het geestelijke brein achter de serie, Jason Rubin, weggaat bij de ontwikkelaar Naughty Dog. Deze Jason Rubin was overigens ook de man achter Crash Bandicoot. Wat Rubin gaat doen, of wat Naughty Dog verder gaat doen is nog niet bekend.

To be continued…

 1.   
  leBlanc's avatar

  snik! ๐Ÿ˜ฅ

 2.   
  Metalman's avatar

  Hahaha…Naughty Dog…..zeker ook van Dog’s life? ๐Ÿ˜†

 3.   
  wizard91's avatar

  blehh ๐Ÿ˜ฅ weet nog dat jak en dexter

  mijn eerst ps2 spel was

  het is een stukje geschiedenis voor me

  blehhh ๐Ÿ˜ฅ

 4.   
  Jackass's avatar

  Shit ๐Ÿ˜ฅ

  het was zo’n cool spel! ๐Ÿ™

 5.   
  Lasso's avatar

  Zonde, maar we hebben Rachtet and Clank nog…

 6.   
  The One's avatar

  das nie grappig he, het is een meesterfranchise ๐Ÿ˜ฅ , maar er zijn geruchten dat er gba versies komen ๐Ÿ˜€