Opnieuw San Andreas details!

Zeg ‘San Andreas’ en menig gamer begint al met kwijlen. De game zal uitkomen op (voorlopig exclusief) de Ps2. We hebben al enkele bekende namen de revue zien passeren die te maken zouden hebben met San Andreas; nu kunnen we er weer eentje bij schrijven.
En dat is Sean Ryder. Mocht je thuis video’s of dvd’s van hem hebben, dan is die ongetwijfeld voor ogen boven de 16 jaar of ouder. Sean is namelijk erkend pornoacteur en zal dus een schnabbel doen in de vorm van een voice-over in San Andreas. Welke rol hij op zich neemt is nog niet bekend.

Maar er is vandaag ook in-game informatie gekomen. Zo zal er een apart stuk snelweg gereserveerd zijn om de stuntheld uit te hangen. In de Stunt Creator mode zal het mogelijk zijn om met voertuigen je eigen stunt te ontwerpen. Daarnaast is het mogelijk om op diezelfde snelweg te racen.
Als of dat allemaal nog niet genoeg is zal het in San Andreas ook mogelijk zijn om je eigen creatuur te ontwerpen. Deze kan geheel aangepast worden naar jouw smaak. Dit kan natuurlijk als gangster, maar misschien vindt jij een ironisch geval leuker. It’s all your choice!

Het grootste in-game nieuws wat we vandaag te horen kregen is zonder twijfel wat velen hadden verwacht. Hoewel Vice City in eerste instantie niet online kon, werd er toch een gepatchte versie ontwikkeld waarin deze functie wél aanwezig was. Bij San Andreas hoeft die echter niet meer ontwikkeld te worden, want de game zal standaard een onlinefunctie ondersteunen.

Als laatste kunnen we jullie verkondigen dat de mogelijkeid bestaat dat er eind van deze maand een trailer van San Andreas online komt. Ja! Je leest het goed! Er komen eerste officiële beelden als we diversen bronnen moeten geloven. Dat wordt aftellen!

  1.   
    leBlanc's avatar

    San Andreas is een game om naar uit te kijken!

  2.   
    Ellej's avatar

    Jammer dattie alleen op de PS2 uitkomt… Maar het is wel de koning van de games. 😆

  3.   
    Metalman's avatar

    35168413515419…35168413515418…35168413515417…35168413515416… enz! enz! Kan niet wachten! Enne, ellej, er staat voorlopig exclusief, dus (waarschijnlijk) daarna naar de PC, en dan verbreekt Rockstar het contract weer gedeeltelijk met Sony, want dan zal ie’ ook wel voor de Xbox uitkomen! 😛

    Kan niet wachten…kwijl… 😉

  4.   
    Lasso's avatar

    Yup, ik sluit dat niet uit. Hoewel dat natuurlijk mogelijk pas na een jaar na de officiële ps2 release zou kunnen gebeuren.

  5.   
    nEels's avatar

    goed nieuws, vooral dat van die standaard online functie! Vice City was eerst toch ook excl. voor PS2? komt ie vast wel ook wel naar PC (hoop ik)

  6.   
    wizard91's avatar

    ik kan niet wachten tot hij uitkomt.

    maar ik heb slecht nieuws voor de gamers

    GRAND THEFT AUTO: SAN ANDREAS ANNOUNCED
    Next Installment of Grand Theft Auto Franchise to Hit Streets October 2004

    Rockstar Games, the world-renowned publishing division of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO), is pleased to announce Grand Theft Auto: San Andreas, the next iteration in the globally successful Grand Theft Auto franchise. Developed by world-class designers Rockstar North, Grand Theft Auto: San Andreas will be available exclusively for the PlayStation 2 computer entertainment system and is expected to be in stores in North America on October 19, 2004 and in Europe on October 22, 2004.

    kijk maar

    Grand Theft Auto: San Andreas will be available exclusively for the PlayStation 2 computer

  7.   
    MrVess's avatar

    Ja maar voor hoelang? Ik vind het trouwens toch al flauwekul dat de PC altijd achtergesteld is met zulk soort games!

  8.   
    Lasso's avatar

    Idd, voor hoe lang? Dat was eerst ook het plan met VC, maar dat is ook doorbroken. Mogelijk gebeurd dit dus ook met SA. Maar ik beloof niets! 😉

    En Youri, ik ben het niet helemaal met je eens. Hoevaak is een game wel niet exclusive-pc?

  9.   
    MrVess's avatar

    Ja ok, maar de Echte Games zijn meestal eerst op PS, daarna pas, maanden later op PC

  10.   
    Prince's avatar

    San Andreas word nog cooler als Vice City (wat al een geweldig spel was) maar alleen balen dat ie waarschijnelijk alleen op de PS2 uitkomt. Ik speel altijd alleen maar spellen op de PC.

  11.   
    Gast's avatar

    Hij zal niet alleemaar op de PS2 komen. Hij zal net zoals Vice City en GTA3 ook weer op de Xbox komen. (teminste da hoop ik 😀 )

  12.   
    wiltink's avatar

    k*t ik heb geen playstation 😕 😥

  13.   
    brian007's avatar

    ik kan echt niet wachten dat gta san andreas komt jo