Call of Duty-expansion in woord en beeld

Officieus was hij al aangekondigd, maar nu is het ook officieel: de shooterhit van vorig jaar, Call of Duty, krijgt een expansion genaamd Call of Duty: United Offensive.

De ontwikkelaar van deze expansion is, zoals eigenlijk al bekend was, Gray Matter Interactive. Zij werken aan een nieuwe single playercampaign, waarin nieuwe wapens, nieuwe vaardigheden en andere verbeteringen zitten. Je zult The Battle of the Bulge, The Battle of Kursk en de invasie van Sicilië moeten naspelen, die verdeeld zijn over de tien nieuwe maps die de single playercampaign rijk zal zijn. Nieuwe weerseffecten en explosies zullen deze gevechten nog realistischer maken dan die van Call of Duty al waren.

Natuurlijk wordt ook multiplayer niet vergeten, waar je naast nieuwe maps ook nieuwe spelsoorten kunt verwachten. Bereid je voor op de introductie van tanks die het tegen elkaar en tegen gewone soldaten opnemen. De nieuwe spelsoorten zijn Tank Battle, Capture the Flag en Domination. In die laatste spelsoort moet je speciale locaties op de map proberen te behouden om zo de vijandelijke bewegingen een halt toe te roepen.

Call of Duty: United Offensive moet in de herfst klaar zijn.


  1.   
    Lasso's avatar

    Lol. Ik sluit net CoD af en heb hem uitgespeeld op een na hoogste niveau en dan lees ik dit. 😆 8)

    Ik weet niet wat ik hiervan moet denken. Ik heb nu het gevoel dat het verhaal afgerond is en blijkt WW II nog door te gaan. Aan de andere kant zijn die multiplayer maps wel cool, maar die hadden ook in een grote modificatie kunnen zitten. Gemengde gevolens dus…

  2.   
    truthteller's avatar

    Ik kan weer niet wachten 😀

  3.   
    gsusmaster's avatar

    ik vind het echt een strak spel echt super!!

  4.   
    nEels's avatar

    de Single Player vind ik toch het sterkste punt van CoD. Eens kijken of deze expansion wat wordt… 🙂

  5.   
    westside's avatar

    komt van dit spel ook een demo???