Tribes 1 en 2 binnenkort gratis te downloaden

Om Tribes: Vengeance te promoten heeft vivendi besloten deel 1 en 2 van deze reeks gratis te laten downloaden. Deze games worden na al die jaren (deel 1 is echt oud) nog altijd gespeeld en dat wil wat zeggen over de kwaliteit. Ben je op zoek naar een leuke multiplayer game (de singleplayer zal niet te spelen zijn) maak dan je borst maar nat, ik heb deeltje 1 enkele jaren geleden fanatiek gespeeld en heb er nog warme herinneringen aan. Zeker downloaden!

De games zullen op 4 mei (doden herdenking is niet internationaal) van fileplanet te downloaden zijn. Kort daarna zullen natuurlijk andere mirrors opduiken.

 1.   
  Nirusu's avatar

  Wat is dat dan voor game? 😳

  ps die ene smile die van kleur veranderd (schaamte) doet het niet.. dan krijg ik deze.. 😳

 2.   
  nikossss's avatar

  😳

 3.   
  Gast's avatar

  Tribes is een spel dat je op internet kan spelen. In dit spel draait het om teamplay. Ik heb de spel ook, en het zuigt. Kleine poppetje op een groot terrein. Maar er kunnen veel spelers meedoen , wel 64 , geloof ik. 8)

  [img]http://www.tribes2.com/img/screens/t2_screen_thumb_015.jpg[/img]

 4.   
  TheRealMcenzy's avatar

  Dit spel zuigt niet!

  Het is een van de leukere shooters. Zo heb je jet packs die voor een hele nieuwe dimensie zorgen.. verschillende klassen die echt verschillend zijn en anders spelen. En de mogelijk tot het plaatsen van computer gestuurde turrets en dat soort dingen (je kon ze ook zelf besturen door naar een station te gaan) die voor nog meer strategie zorgden. Ook had deze game voertuigen die meerdere personen tegelijk kon vervoeren… supercool allemaal!

  De game gaat veel dieper dan de meeste shooters die er zijn. Zoals ik eerder al zei.. Zeker downloaden!

 5.   
  Gast's avatar

  Ik vind het ook gewoon zuigen, omdat de personages zo klein zijn. In voertuigen rijden of met een jetpack rondvliegen lijkt mij wel wat. Maar voor de rest is de landschappen gewoon kaal leeg. Je ziet alleen maar hoge bergen. Maar ja, ieder heeft zijn eigen mening.

 6.   
  cube_freak_cj's avatar

  nou, het zit wel leuk in elkaar, ik vin m ook vet, maar t probleem met toekomst spellen is dat je het leuk vind, of zwaar klote, alleen moet je het echt online spelen, maar bij mij is er nooit iemand 😥