Einde van XSN Sports in zicht?

Microsoft heeft vandaag toegegeven dat ze dit jaar zullen stoppen met een aantal games op XSN Sports, waarvan er dan in 2005 verbeterde versies zullen gaan verschijnen.

Een van de redenen om te stoppen met XSN Sports is de geringe hoeveelheid spelers bij een aantal van de online sport-games. Verder vindt Microsoft de kwaliteit van hun online-sportservice niet al te hoog. Ook al heeft Microsoft hun zaken toch redelijk voor elkaar.

Maar welke diensten zullen verbeterd terugkeren in 2005? Nou, volgens Microsoft zijn dat de volgende games: NFL Fever, NBA Inside Drive en NHL Rivals. Andere XSN Sports merken als Rallisport Challenge, Top Spin en Amped worden niet geacht om verbeterd te worden.

Meer over XSN Sports kun je hier lezen!

 1.   
  leBlanc's avatar

  best verrassend dat het niet zo’n succes is

 2.   
  Glasbak's avatar

  Ze willen de volgende XSN games op de Xbox 2 doen

 3.   
  Lasso's avatar

  Ik zou het een domme zet vinden, dat schrappen.

 4.   
  Maserati's avatar

  Tjah, Top Spin en Amped 2 waren alles behalve slechte games, maar waar de concurrentie beter in is, dus NFL, NHL en NBA liet Microsoft echt rukstudio’s die games maken, High Voltage 😕 staat niet echt bekend om haar fantastische games.

  RalliSport Challenge 2 zal wel vast weer aanslaan waardoor XSN misschien weer een boost in de rug krijgt en het toch nog kan knallen.

 5.   
  Eggie124's avatar

  misschien wel ja maar het is niet zo slim om ze te schrappen