Eerste bewegende PSP game beelden

Dat de PSP krachtig wordt weet elke gamer, de specs liegen er niet om en menigeen kan niet wachten om de Playstation Portable in zijn handen te nemen. Veel meer info dan de specs van het apparaat was tot nu toe niet voor handen. Tot nu toe, want nu is er een filmpje te zien met ingame footage van Death Jr een game die voor de launch van de PSP gepland staat.

In het filmpje zien we een schattig skeletje met een schattig zeisje door schattige platform leveltjes lopen. Misschien niet de meest vernieuwende gameplay, maar grafisch gezien revolutionair voor een handheld. De graphics doen niet veel onder voor een PS2 game. Als we de graphics vergelijken met een eerste generatie PS2 platformer is het zelfs van gelijk niveau.

Je moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat de footage niet afkomstig is van een PSP maar van een development kit. Veel zal het echter niet verschillen.. behalve misschien dat dit filmpje op een scherm van een paar meter geprojecteerd is en dat je de uiteindelijke game op een scherm dat minstens 100 keer kleiner is zal spelen.

Bekijk het filmpje hier.

  1.   
    leBlanc's avatar

    ziet er best indrukwekkend uit

  2.   
    Metalman's avatar

    Weet iemand hoe ik ‘m moet bekijken, want ik krijg de hele tijd een scherm voor mijn neus dat ik een account moet aanmaken. Is dit per se nodig?