Gamecube toch online?

De Duitse site Ghome.de meldt dat een Frans gamesblad een artikel heeft gepubliceerd waarin staat dat Nintendo bezig is aan een soort Gamecube Live. De onderhandelingen zouden gaande zijn met Gamespy, de site die veel online-diensten voor de PC verzorgd. De Headsets voor de online-dienst voor de Gamecube zouden geproduceerd gaan worden door niemand anders dan Logitech. In principe wordt het dus Xbox Live maar dan voor de Nintendo Gamecube.

Al lijkt dit fantastisch nieuws, niets is echter nog zeker! Op de komende E3 zal Nintendo ons waarschijnlijk meer duidelijkheid gaan verschaffen. Nu maar hopen dat dit fantastische gerucht uit gaat komen!

 1.   
  eth rellik's avatar

  ja eindelijk een licht puntje!
  mooi zow!
  ga je zo door en dan word je lekker groot ๐Ÿ˜†
  Eth Rellik,- 8) 8)

 2.   
  Ellej's avatar

  Dat werd ook wel is tijd… Gamecube loopt erg achter met het live gebeuren… Ze hadden wel al een spel online maar daar was ook nix aan heb ik gehoord.

 3.   
  gsusmaster's avatar

  nou zou mooi zijn als hij er al was ik hoop dat hij gouw komt weet iemand waneer?? want ik ben toch jarig geweest en heb nog geld over dus daar kan ik hem mooi van kopen. ๐Ÿ˜†

 4.   
  Gast's avatar

  Ik dacht dat je met de NGC al online kon gaan. Wat je kon al in de winkel al een breedband adapter kopen voor je NGC. (of misschien heb ik het mis) ๐Ÿ˜•

 5.   
  Lasso's avatar

  Yup. Het is al via een vaag en een niet altijd goed functioneerd proggie mogelijk. War-pipe. Maar er zijn daar veel klachten over.