San Andreas ontvouwt zich langzaam

Vandaag zijn er nieuwe details naar buiten gekomen over Rockstars nieuwste GTA game San Andreas. Dit ondanks de manieren waarop Rockstar probeert zo weinig mogelijk over de game los te laten. Maar wat zijn die nieuwe details, en hoe kwamen wij die te weten?

Nou het zit zo: een of andere castingdirector heeft een advertentie geplaatst bij een arbeidsbureau in Los Angeles, onder de naam ROCKSTAR – GRAND THEFT AUTO. Lekker slim natuurlijk van die man, maar hierdoor weten wij nu wel dat er details zijn over drie personages die in de nieuwe GTA komen.

Wat weten we? We weten nu dat er drie characters zijn waar ze naar op zoek zijn; Maccer, Mad Dogg en Maria. Maccer wordt omschreven als een 22-jarige, blanke man uit Manchester, Engeland. Mad Dogg wordt omschreven als een donkere, Amerikaanse man van 23 jaar (als Samuel L. Jackson in Pulp Fiction?). En Maria wordt omschreven als een jonge Italiaanse vrouw, vermoedelijk afkomstig van het mooie eiland Sicilie. Het is maar dat jullie het weten!

 1.   
  leBlanc's avatar

  ik heb echt zwaar het idee dat San Andreas een soort van Pulp Fiction wordt

 2.   
  Ellej's avatar

  Hoe komen jullie aan deze info??? Je gaat toch niet letten op een castingbureau om info over een nieuwe Gta Game te vinden??

 3.   
  Metalman's avatar

  Ik vind wel dat ze met de GTA-serie té ver terug in de tijd moeten gan, anders moet straks het wiel nog uitgevonden worden….. 😮

 4.   
  eth rellik's avatar

  nou ja dan hebben ze toch iets uitgevonden…. 😛
  Eth Rellik,-

 5.   
  leBlanc's avatar

  de info komt van GameSpot, zie bron 😛

 6.   
  gsusmaster's avatar

  ik vind het wel cool een nieuwe gta ik vind het echt leuke spellen,

 7.   
  cybermouse's avatar

  Dat word een GTa voor mijn collectie hopelijk word het wat!