Gratis expansie voor Neverwinter Nights te downloaden

Neverwinter Nights de RPG van Bioware, die enkele jaren terug op de markt verscheen, staat er om bekend zeer mod vriendelijk te zijn. Wie online komt voor een spelletje Neverwinter Nights staat voor vele keuzes, van een moderne wereld mod tot een die zich in middel aarde afspeelt (Lord of the Rings). Een groep van fanatieke NWN aanhangers nam de taak tot zich om het beste van het beste op gebied van eigengemaakte items, monsters, wapens en vele andere custom creations. Dit leverde een zeer indrukwekkend lijstje op:

· New unreleased creatures not available anywhere else and over 450 community creatures, such as goblins, owlbears, and gelugons. Many of these creatures also feature wing and tail nodes.
· Two new dynamic creatures suitable for PCs: the Wemic and the Brownie.
· 14 completely new weapon types, including the falchion, maul, nunchaku, and trident, and new components for thousands of unique weapons.
· 324 new shields. There’s also new components for thousands of unique armor and clothing types.
· 772 new inventory icons including rings, robes and books, and 90 new items from holy symbols to musical instruments.
· 1,448 new placeables from plates and bowls to siege engines, ships, and towers.
· 121 new NPC portraits for dwarves, elves, gnomes, halflings, humans, half-elves, half-orcs, wemics, and driders.

Al bovengenoemde dingen zijn nu in het gratis aangeboden Community Expansion Pack terug te vinden. Heel wat nieuwe dingen voor de makers van modules om mee te spelen en zo hun modules nog leuker, beter en mooier te maken. Als speler zul je de expansie nodig hebben om op de van het CEP gebruikmakende servers te kunnen spelen. Als je op servers speelt die het CEP niet benutten heb je het als speler uiteraard ook niet nodig.

Kijk hier voor meer info en een download link.

  1.   
    nightgamer's avatar

    als iemand er mischien interereseert in is ik maak pakken en wapens gratis dat als iemand er een wilt stuur je maar een email naar me en dan kom je onlin en dan geef ik het aan je