Logitech’s nieuwste controller komt eraan

Kenmerkend voor het console-gamen is natuurlijk dat 9 van de 10 keer met een controller wordt gespeeld. Dit kan door middel van een originele controller, maar ook eentje van een ander merk. Deze zijn dan vaak verbeterd daar ze bijvoorbeeld draadloos te maken of een betere handligging.

Eén van die bedrijven die dergelijke controllers produceert is Logitech. Om het ‘verwende’ gamepubliek tevreden te houden worden er recentelijk nieuwe producten op de markt gebracht. De Logitech Cordless Action is zo’n recentelijk productie.

De controller zal, zoals de naam al zegt, draadloos zijn. De controller is uitgerust met een 2.4 GHz radiofrequentie technologie. Deze zorgt ervoor dat de controller een bereik heeft van 10 meter. Verder ‘loopt het’ op twee AA batterijen.

De controller zal eerst in het voorjaar in Amerika uitkomen voor de Ps2 en Xbox. De Ps2-versie komt uit op $39.99, maar de Xbox-versie is $49.99. Dit is dus €32,55 en €40,69. Een redelijke prijs voor een draadloze controller.

 1.   
  Narcist's avatar

  Bij die titel, hoord daar niet nog een e-tje bij bij nieuwst, zodat het nieuwste wordt? ^^

 2.   
  gunner's avatar

  Hoort hoord niet met een T 😉

 3.   
  Jackass's avatar

  Hij is nog maar 12(Of 13 :P) 😉

 4.   
  Lasso's avatar

  Ik hoop dat je Jedi bedoelt?

 5.   
  Metalman's avatar

  Aan zijn manier van typen? Zo rond de 18? Ik heb gehoord dat GN zulke personen aanneemt! 😛

 6.   
  FireWurX's avatar

  hmm,… voor de Xbox en de PS2 dus? Xbox connector is een vervormde USB…. andere stekker er op, passende drivers (Xbox controller drivers voor PC 😛 )… et voila Cordless Action pad voor de PC 😛

 7.   
  Lasso's avatar

  Dat jij het niet interresant vindt wil nog niet zeggen dat andere dat niet vinden.

 8.   
  Ellej's avatar

  Wow die dingen zijn duur jonge dat jullie nog niet platzak zijn als gamers!