Jak III details

Gelukkig voor de Jak-fans onder ons zijn er nu extra details vrijgegeven over de game Jak III. Zo zal de game verder gaan waar Jak II is geëindigd. In Jak II zaten enkele leuke vervoersmiddelen en in de opvolger zal dit arsenaal alleen nog maar worden uitgebreid. Door het creatieve brein van de ontwikkelaars zullen we op hagedissen kunnen gaan rijden en met een heuse Hellcat Cruiser over de stad vliegen.

Om je een idee te geven over de grootte van het spel; Spargus, de stad waarin Jak III zich afspeelt, is vijf keer zo groot als het centrum van Haven. Dit is de stad waarin je in Jak II speelt. Je kan nog steeds terug naar deze stad, alleen zal de stad om een één of andere reden voor 75 procent vernietigd zijn. Waarschijnlijk zal dit een element zijn in het verhaal van Jak III.

Veder kan Jak nu ook een goedaardige Eco gebruik. In de voorgaande delen was er alleen maar een slecht Eco.

Helaas zit er ook minder leuk nieuws tussen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het verhaal in deze game eindigen en er geen nieuw vervolg op de game komen. Voorals nog zijn dit plannen, maar je kunt er sterk rekening mee houden dat het ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

 1.   
  leBlanc's avatar

  misschien komt er wel een nieuwe franchise van Naughty Dog, kan wel dik gaan worden hun kennende

  een stad 5 keer groter dan Haven City, WOOHH 😮

 2.   
  Lasso's avatar

  Das biggie he?