Het journaal naspelen in Kuma: War

Helaas maar waar: de laatste tijd wordt de wereld in schrik gehouden door allerlei terroristische aanslagen. Maar er zit ook een ‘goede’ kant aan deze ongein. Nu is namelijk de Beta versie uitgekomen van de actualiteitengame Kuma: War.

Voor degene die het nog niet weten: in Kuma: War speel je als het ware het journaal na, en dan bedoel ik niet het bericht dat er een nieuw prinsesje is geboren. Nee, het gaat hier om de keiharde aanslagen die de wereld de laatste tijd teistert, bijvoorbeeld de gevangenneming van Saddam Hoessein, of de aanslagen in Madrid. De game is dus nooit af, want er gebeuren iedere dag wel nieuwe aanslagen. Daarom zullen er regelmatig patches uitkomen om de game aan te vullen met de nieuwste missies, wapens en voertuigen. Dus als je het nieuws een béétje wil volgen ga je dit spel gewoon kopen.

De Beta versie van de game is nu uit en hier te downloaden.

Tja, hoe realistisch wil je het nog hebben?

 1.   
  Ellej's avatar

  Deze game is voor mij denk ik wat té realistisch. Het is al erg genoeg en om er dan ook nog een spel van te gaan maken… Neej nix voor mij!

 2.   
  Nirusu's avatar

  tja dat vind ik ook een beetje TE hard worden eerlijk gezegt. Stel je voor dat een goede vriend bijvoorbeeld in die trein zat in Madrid, dan lijkt het me niet echt leuk om het dan nog een keer te zien van dicht bij… 😮

  (niet dat mijn vriend daar in zat ofzo)