Vervolg op Live shooter Unreal Championship

Op het jaarlijkse evenement van Microsoft voor de Xbox, de X03, werd aangekondigd dat Epic Games een uitgeef-overeenkomst met Microsoft heeft gemaakt over enkele toekomstige spellen. Een van die spellen is vandaag aangekondigd, een vervolg op het “mindere” Unreal Championship is aangekondigd, Unreal Championship II: Liandri Conflict moet aan het einde van het jaar in de winkel liggen.

In het vervolg van de shooter die voornamelijk om de Xbox Live mogelijkheid ging zal er meer aandacht worden besteed aan een Single Player ervaring, ook wordt het grafisch een stuk mooier omdat Epic’s zusterstudio Scion van gronds af aan met de “Unreal 2 Engine” in de weer is geweest. Of het een soort kloon wordt van het recent gereleasde Unreal Tournament 2004 of dat de game compleet op zichzelf staat is nog niet bekend maar zal zeker op de aankomende E3 in LA worden bekendgemaakt.

Het vervolg op UC staat trouwens niet de release van Unreal 2 voor de Xbox in de weg, deze shooter die eerst op de PC uitkwam bevat nu ook online multiplayer maar staat al voor de zomer van dit jaar gepland.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren