Activision laat wat nieuwe namen rinkelen

Tijdens een presentatie van een van de grootste Amerikaanse gameuitgevers, Activision, op de ‘Lehman Brothers Global Software and IT Services Conference’ in LA, kwamen weer een aantal nieuwe titels naar voren. Zo zijn we bijvoorbeeld te weten gekomen dat er dit jaar nog een opvolger voor Tony Hawk Underground in de wacht staat, en dat in 2005 daar alweer een opvolger voor staat, ze zien dus nog brood in die franchise.

Door Activision werden de titels in fiscale jaren geplaatst, zo zal oa. Doom III en Call of Duty voor de consoles in het fiscale jaar van 2005 uitkomen, schrik niet, want dit beketend gewoon vanaf het 2e kwartaal van 2004 tot het 1ste kwartaal van 2005. Wil je nog weten wat voor moois er nog meer komt kijk dan het lijstje hieronder.

Fiscaal jaar 2005 (Q2 ’04 -> Q1 ’05)
Spiderman 2
Shrek 2
Call of Duty voor Xbox, PlayStation2
X-men legends
Lemony Snicket
Shark Tale
Doom III
Tony Hawk Underground 2

Fiscaal jaar 2006 (Q2 ’05 -> Q1 ’06)
True Crime 2
Spiderman Ultimate
Iron Man
Fantasic Four
Madagascar
Tony Hawk
Shrek

Verrassende titels hiertussen zijn Iron Man en de Fantastic Four, beide games afgeleid van comics, en Madagascar, een game die gebasseerd is op een tekenfilmserie die in 2005 op de Amerikaanse buizen zal gaan verschijnen. Wanneer we preciezere releasedata hebben lees je het natuurlijk hier!

 1.   
  Lasso's avatar

  YES!! CoD en Doom komen zeker in mijn arsenaal. 😆

 2.   
  Gast's avatar

  En nu moet Tony hawk op de pc komen *********** 👿

 3.   
  Daodan's avatar

  2006, dat duurt nog wel even..! 😮