Unreal Tournament 2004 gold

Maart wordt een megagoede maand, met een heleboel goede games die gaan verschijnen. Tenminste, als ze niet verschoven worden en dat is iets wat vaak meer regel dan uitzondering lijkt.

Een game die al eerder is verschoven en in maart terecht was gekomen, is Unreal Tournament 2004. Deze kleinzoon van de bijzonder populaire Unreal Tournament zou half maart verschijnen en dat is nu echt bijna helemaal zeker. Unreal Tournament 2004 heeft namelijk de goldstatus bereikt en dus moet er heel wat mis gaan, voordat de game uitgesteld kan worden (afkloppen!).

De game moet 15 maart wereldwijd verkrijgbaar zijn. Echte fans zullen op zoek gaan naar de Special Limited Edition, die in een metalen verpakking zit, een DVD biedt in plaats van CD’s, een extra schijf met mod-tutorials en een Logitech headset om elkaar met gesproken woorden om de oren te gooien en plaats van chatberichten te typen.

Tot 15 maart kun je je in ieder geval met de demo vermaken.

 1.   
  Daodan's avatar

  YeaH!! 8)
  M’n pa heeft de SLE besteld voor mijn birthday!! Zo happy als ik ben!! 8)

  Effe een vraagje: Zit die head-set bij de SLE? Dat zou echt supergaaf zijn! 😮

 2.   
  Danny Dam Wichers's avatar

  De Special Edition/Limited Edition zou inderdaad die headset moeten bevatten. Let erop dat deze set zo’n 60 euro kost. Kost ‘ie minder, dan zal het hem waarschijnlijk niet zijn (goedkopere aanbieders buiten beschouwing gelaten).