RCT 3!!!

Kotszakjes in de aanslag, want jawel: er komt er weer een aan! Chris Sawyer heeft vandaag bekend gemaakt dat Rollercoaster Tycoon 3 later dit jaar zal gaan uitkomen. De nieuwe opties liegen er niet om en bevredigen alle tekortkomingen van de gamers: 3D werelden en een ‘Coaster Cam’ mode waarmee je in de attractie kunt zitten! Ook is de AI van de gasten verbeterd en zullen gasten er verschillend uit zien. Tevens zullen die gasten zich als een groep gaan gedragen, zodat je moet voldoen aan de wensen van bepaalde groepen: van Coaster-freaks tot draaimolenkinderen.

De screens liegen er in ieder geval niet om. Je kunt het hele artikel nog eens nalezen én de nieuwe screenshots bekijken op de officiële site.

  1.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Wauw! 3D en een Coaster Cam. Hopelijk wordt dit geen directe rip-off van Theme Park World, waar dit ook al in zat. De vorige delen in beschouwing genomen zal dat gelukkig ook wel meevallen.

  2.   
    Tha Duck's avatar

    Nu is RCT compleet: zelf in een park rondkijken, in attracties zitten… wat wil een mens nog meer in een rollercoaster game? 😀

  3.   
    Nirusu's avatar

    ik hoop alleen niet dat er dezelfde attracties inzitten want die paarse glijbaan kan bij deel 1 ook.

  4.   
    Lasso's avatar

    Idd. Ik hoop met Danny mee. Ik vermoed namelijk dat het dat wel wordt 😥

  5.   
    Tha Duck's avatar

    Ook al zou dat, wat dan nog? Je kunt er nu zelf in zitten! 😀