TRON 2.0:Killer App voor Xbox aangekondigd

Uitgever Buena Vista Interactive heeft aangekondigd TRON 2.0: Killer App uit te gaan geven. De game wordt op dit moment door Climax ontwikkeld

In TRON 2.0: Killer App wordt een computersysteem compleet overhoop gehaald onder userid ‘gebruiker’ Thorne. Dit figuur stopt de hele computer vol met volgelingen, die andere, hulpeloze programma’s infecteren en bij het leger voegen. De aanwezige verdedigingsmechanismen kunnen het allemaal niet aan en dus wordt er een gebruiker van buiten de computer ingetrokken, die het klusje moet gaan klaren. Het resultaat is een epische oorlog bomvol actie.

TRON 2.0: Killer App moet in de herfst verschijnen en zal ook Xbox Live multiplayerondersteuning bieden. De website voor de game is http://www.tronkillerapp.com/.

  1.   
    Julius Ceasar's avatar

    Is dit een port van de PC-versie, of een nieuw soort verhaal? Ik ken het verhaal van de PC-versie niet. 😮

  2.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Nergens wordt het woord ‘port’ echt gebruikt, maar in TRON 2.0 voor de PC wordt de computer ook aangevallen door een virus, onder leiding van Thorne. Het lijkt met verder ook niet logisch dat als er twee verschillende verhalen zouden zijn, ze beide TRON 2.0 zouden heten. 100% zeker ben ik er echter niet van.