Meer info en een trailer van Mortal Kombat Deception

Midway hield gisteren een persconferentie met de gebruikelijke jaarcijfers en een babbeltje over hun nieuwste games. Dus ook Mortal Kombat VI: Deception. De game wordt eind dit jaar gereleased op de Playstation 2, Xbox en Gamecube en zal op die eerste twee waarschijnlijk online te spelen zijn.

Mortal Kombat: Deception zal een heel nieuw vecht- en knoppensysteem gebruiken wat ervoor moet gaan zorgen dat beginnende spelers de game makkelijk kunnen oppakken en er snel beter in kunnen worden, terwijl het niet te makkelijk wordt voor gevorderde spelers. Alle vechters zullen heel veel trappen, stoten en wapens hebben en ook de combo’s en fatalities zijn weer van de partij.
De wapens zullen weer bestaan uit verschillende slag- en steekwapens, dus messen, zwaarden, bijlen en ander mishandeltuig. Door het nieuwe vechtsysteem zul je je wapens ook beter kunnen beheersen en zal het analoog gebeuren.
Gevochten wordt op veel verschillende en aparte arena’s die kunnen veranderen en kapot kunnen. Waarschijnlijk zul je ook voorwerpen uit de arena op kunnen pakken en daarmee vechten, alles is dus interactief.
Verwacht waarschijnlijk een klassieke en goede Mortal Kombat game, en geen matige games als Mortal Kombat 4 en 5. Midway weet waarschijnlijk waar het mee bezig is en de online mode is het puntje slagroom op de taart. We wachten af.

Er is alvast een spannende trailer te bekijken, stream of download hem hier.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren