Far Cry óók verfilmd door Uwe Boll

De Duitse regisseur Uwe Boll heeft het maar druk. Hij is maarliefst bezig met 5(!) films gebaseerd op games, en ondertussen moet hij blijkbaar ook nog de nieuwste games uitspelen. Zoals blijkbaar de Far Cry demo, want vandaag is bekend geworden dat Boll ook van de tropische first person shooter Far Cry de filmrechten heeft bemachtigd.

De Far Cry film moet ergens in 2005 op het witte doek te zijn zijn, na films van bijvoorbeeld Bloodrayne, Dungeon Siege, Fear Effect, Hunter: The Reckoning, Alone in the Dark en een vervolg op House of the Dead film. Want de eerste House of the Dead film is al uit.

Far Cry krijgt een budget van ongeveer $25 miljoen dollar en daarom zou kwaliteit toch gegarandeerd moeten zijn. Maar het lijkt erop dat het meneer Boll de laatste tijd een beetje in zijn boll is geslagen (haha). Afwachten maar… We zijn in ieder geval heel nieuwsgierig.

  1.   
    Gogeta's avatar

    die kerel heeft het zeker druk maar ja wat wil je dan als je goed bent in dat vak maar ik hoop wel dat het een vette film wordt zelfs vetter dan de game (maar dat is erg moeilijk dus haast onmogelijk) 😉