Hitman Contracts website

Zoals we allemaal wel weten komt er een derde Hitman game aan, te weten Hitman: Contracts. Na het uitbrengen van de trailer, vorige week, heeft Eidos vandaag de officiële website van Hitman: Contracts op het internet gezet. De website bevat veel nieuwe info, zoals nieuwe screens, gameplayinfo en nog veel meer. Check het allemaal snel op de Hitman Contracts website.

In dit derde avontuur van Agent 47 ben je weer deze mysterieuze huurmoordenaar, dit keer gaat het over hemzelf. Zijn achtergrond en herkomst in dit deel wordt uitgediept en Agent 47 gaat in Hitman: Contracts om persoonlijke redenen over op actie. Volgens Eidos wordt dit derde deel een veel donkerder game dan de vorige twee, en het zal de meest intense actie opleveren tot nu toe.

In 12 levels, die zich afspelen in bijvoorbeeld Parijs, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië, kom je achter de geheimen van Agent 47. Er zullen nieuwe wapens, features en acties zijn, dit wordt waarschijnlijk een van de beste third person shooters van 2004.

Hitman: Contracts staat gepland voor een release in April, maar kijk er niet van op als dat een paar maanden verschuift.

  1.   
    Gast's avatar

    De website van hitman 3 is echt wel vernieuwd , echt top