Uru online gecanceld

Uru: Ages beyond Myst zou volgens de ontwikkelaars een topspel worden. Dit mede door de online functie die het spel zou bevatten, waarin spelers op het wereldwijde web samen puzzels in de ‘ages’ zouden kunnen oplossen. Maar helaas, deze optie werd uit de schappen gehaald. In plaats zou er een patch komen die toch de mogelijkheid zou bieden om online te gamen, maar ook dit is nu van de kaart. Wat heeft Uru dan nog te bieden?

De graphics mogen er in ieder geval zijn.


De ontwikkelaars, Ubisoft en Cyan, brengen in de komende weken een patch uit, zodat de onlinemogelijkheid in de vergetelheid wordt geduwd. Waarschijnlijk zal dat nooit gaan lukken, want de online optie zou toch het grote pluspunt zijn en in veel gevallen de reden voor aanschaffing. Die mensen zitten nu dus met de gebakken peren.
Ook zal aan het eind van het jaar nog een uitbreidingsset gaan uitkomen, waarin Ubisoft en Cyan onderdelen van de online levels wil gaan stoppen. Maar dit zal ook single-player zijn, waardoor de echte Myst fans nog niet hebben waar ze op wachtten!

Meer Mafia

26/7/2004Nieuwe review: Mafia 2
10/7/2004Mafia 2
17/2/2004Nieuwe screens Mafia 8
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren