Breakdown komt hier via EA in de winkels

Breakdown wordt een exclusieve Xboxgame die in Japan en Amerika wordt uitgegeven door Namco, die een mogelijke topper in heeft. Maar Europa is zoals zovaak het ondergeschoven kindje, vaak worden we vergeten, maar soms is het zo dat Namco, Capcom en bijvoorbeeld Sega EA hier de games laten uitgeven. Net zoals nu.

Breakdown is nu al een supervernieuwende game te noemen, Breakdown maakt namelijk een heel nieuw genre! Deze Japanse game wordt namelijk een First Person Fighter, wanneer je dus aan het spelen bent kijk je vanuit het oogpunt van de hoofdpersoon, Derric, en zie je zijn vuisten langskomen, net zoals in de realiteit. Bij sommige First Person Shooters is hiermee wel eens geexperimenteerd, zoals het Melee-en bij Halo en het vuistenwerk bij GoldenEye. Breakdown moet de nieuwe standaard zetten.

Jij bent Derric, een jongen die beland in een wereld vol met chaos nadat een kernaanval een verschikkelijke ramp heeft veroorzaakt. Tijdens het verhaal ontdek je je mysterieuze verleden en het geheim van je bovenmenselijke krachten. Langzaamaan kom je ook achter de waarheid achter de kernaanval, wie het gedaan heeft en waarom, en dat gebeurd allemaal in een superspannende game waarin Derric het opneemt tegen gemuteerde supersoldaten van de vijand. Dit wordt coooool…

Breakdown ligt ergens in juni in de winkels. De Xbox krijgt er weer een topper bij!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren