Battlefield 1.6 patch is uit

De nieuwe patch voor battlefield is er, ik heb hier even voor je beschreven wat je kan verwachten:

Battlefield 1942: patch 1.6
Dit is de grootste patch voor deze online topper tot nu toe, en er is dan ook een heleboel moois bijgekomen en bijgewerkt:

Er zijn wat dingen veranderd (andere auto’s in andere maps) om het spel meer kloppend te maken met de WO II.
De HUD is een beetje aangepast, het stemmen voor een nieuwe map of om een speler te kicken zal nu makkelijker zijn wat de online gameplay natuurlijk ten goede komt. Maar de belangrijkste verandering is toch wel dat er nu 2 nieuwe maps beschikbaar zijn te weten,

Liberation of Caen
Deze map is beschikbaar voor alle BF spelers (je hebt geen expansion packs nodig). Dice laat maar weer eens zien wat een goede developer het is, want wat hebben de mannen (en vrouwen?!) gedaan? Ze hebben een geheel nieuwe leger aan het spel toegevoegd, te weten het canadese leger inclusief eigen wapens voertuigen, skins, stemmen en vlag. Er heeft vast heel wat werk in gezeten, petje af!

en

Raid on Agheila
Voor deze map moet je in het bezit zijn voor secret weapons de 2e uitbreiding voor battlefield. Deze map heeft heel wat nieuwe voertuigen zoals een rijdend spawnpoint en zelfs een experimentele helikopter, de Flettner.

De patch is 274 MB groot, maar als je de vorige patch al hebt ben je met een “kleine” 148 MB al klaar de patch hier te downloaden.

  1.   
    Sander's avatar

    Call of Duty ook..