Morgen onthult Eidos Championship Manager 5

Morgen wordt de nieuwe Championship Manager onhult, deeltje 5. Fans wisten natuurljk al dat de titel er aan zat te komen, en zitten natuurlijk ook meteen te watertanden. Eidos ontwikkeld voor het eerst een Championship Manager, de eerste vier delen werden door Sports Interactive. Eidos verliest ook het recht op het gebruik van de game-engine van de vorige Championship Manager games, en zal dus opnieuw moeten beginnen, iets wat een zware taak voor ze zal zijn.

Eidos heeft een nieuwe ontwikkelstudio opgericht, Beautiful Game Studios. In deze studio zitten dertig mensen te knutselen aan de game. Hun gezamelijke ervaring is meer dan 110 jaar. Niet mis dus. Veel van deze ontwikkelaars die nu bij Beautiful Game Studios werken, hebben in het verleden ook aan voetbalgames meegewerkt. Ook zal er een bekende Europese trainer als consultant aan het spel meewerken.

Morgen wordt ie’ dus onthuld, deeltje 5, en als er meer nieuws over de game verschenen is, brengt GamersNet.nl je natuurlijk zo nel mogelijk op de hoogte!

  1.   
    Gast's avatar

    Cool 8)

  2.   
    Steert's avatar

    Dat wordt zeker wel vet 😀