Nieuwe DTM Race Driver bijna klaar

Codemasters is met een nieuwe DTM Race Driver bezig: DTM Race Driver 2: The Ultimate Racing Simulator.

DTM Race Driver 2 zal een zeer uitgebreide hoeveelheid racesoorten bevatten, meer dan in welke game tot nu toe ook. Zo zal de game 35 van bekendste raceauto’s bevatten, die gebruikt kunnen worden in 31 kampioenschappen in 15 verschillende racesoorten. Zo kun je GT Sports Car Racing beoefenen, maar ook Street Racing, Rally, DTM, V8 Supercars, Global GT Lights, Rally Cross, Formula Ford, Open Wheel Grand Prix, Classic Car Racing, Super Truck Racing, Stockcar Oval Racing, Ice-Racing, Convertible Racing en Performance Cars.

Al deze races zullen over twee maanden al op Xbox en PC te spelen zijn. Natuurlijk wordt er op beide platformen ondersteuning geboden voor online play.

Packshots van de game zijn exclusief op http://www.christijan.com/ te bekijken. Dat is overigens de site van Christijan Albers, één van de beste coureurs van Nederland, die om die reden ook op de packshot staat. Hij mocht de game alvast uitproberen en vond er het volgende van “DTM Race Driver 2 is net zo verslavend als het racen zelf”. En hij kan het weten…

 1.   
  truthteller's avatar

  hmmmmm kunnen we vast oefenen voor gt4

 2.   
  Gast's avatar

  Is dit een goed spel want, ik ken het niet zo goed zijn er al sreens van?
  Kan ik weer preken want, dat kan nu ff niet want ik heb al bij bijna alle games gepreekt 8)