PS2 krijgt nóg een andere kleur!

De PlayStation2 verscheen vorig jaar in een prachtig, zilvere strakke kleur, en ook de Xbox kreeg (in Japan) een nieuw jasje. Nu is de PS2 dus weer aan zet. Deze keer heeft Sony er voor gekozen om de zwarte, vertrouwde kleur te vervangen met aquablauw. De ‘nieuwe’ PS2 moet wat stiller zijn, en maakt gebruik van inforood. Hij is vanaf 26 maart in de Nederlandse winkels verkrijgbaar.

PlayStation lanceert gelimiteerde Aqua PlayStation 2

“Vanaf 26 maart biedt PlayStation een nieuwe versie aan van de PlayStation 2-console. De nieuwste telg is de Aqua PlayStation 2 en heeft een zacht blauwe kleur. Onder de stijlvolle behuizing zijn uiteraard de laatste nieuwe updates ingebouwd zoals een uitgebreidere dvd-functie, een interne infraroodontvanger en componenten die een stillere werking garanderen.

PlayStation 2 is wereldwijd de best verkopende console met nu al meer dan 70 miljoen verkochte exemplaren. Net als de vorig jaar gelanceerde Satin Silver PlayStation 2, richt de Aqua PlayStation 2 zich op een publiek dat gevoelig is voor design en kwaliteit voor een goede prijs. De Aqua PlayStation 2, waarvan er een beperkt aantal worden geproduceerd, is te koop voor 199,99 euro en wordt geleverd met een Aqua Dual Shock 2 Controller.

Kenmerken:
Inhoud: Aqua PlayStation2 computer entertainment system SCPH-50004 AQ + 1 Aqua Analog Controller (Dual Shock 2)
Chassis: H-chassis (met IR ontvanger toegevoegd en I.Link verwijderd)
Releasedatum: 26 maart 2004
Consumentenrichtprijs: 199,99 euro
Extra’s: Aqua standards en Aqua Dual Shock verkrijgbaar (beperkte voorraad).”

  1.   
    Gast's avatar

    Best cool en ik zeg daarvan “je kan het proberen tenminste als je van sony bent” 😆