Games en geweld: zaak nr. 2753

Een of andere vent die denkt dat hij de wijsheid heeft uitgevonden en tevens president van de Verenigde Staten wil worden, genaamd Joseph Lieberman, is een aanval begonnen op gewelddadige games. En dan in het bijzonder tegen Grand Theft Auto.

Volgens een bekend persbureau meldde hij op een bijeenkomst van een vrouwenvereniging dat games als Grand Theft Auto zeer slecht zijn voor de jeugd. Dit zei hij onder andere (vertaald): “De gamer wordt gewaardeerd voor het aanvallen van vrouwen, vrouwen tegen de grond aanduwen, haar vermoorden en dit keer op keer op keer. Ik zeg tegen de entertainment-branche dat ze hun verantwoordelijkheid moeten nemen, ze moeten gewelddadige gebeurtenissen in computerspelletjes voorkomen. Anders zou het mogelijk kunnen zijn dat onze zonen de vrouwen in de toekomst zeer slecht gaan behandelen.” Dit aldus Lieberman…

Ze moeten ook altijd GTA hebben…

 1.   
  leBlanc's avatar

  Lieberman, you’re not having my vote 😡

 2.   
  Gast's avatar

  Hoezo vrouwen ik pak altijd de gangsters 😆

 3.   
  Danny Dam Wichers's avatar

  Misschien moeten ze eens het omgekeerde proberen en Scout uitbrengen. Daarin moet je oude dametjes over de straat helpen en andere goede daden verrichten. Als het aantal goede daden in real life dan ook omhoog gaat, dan hebben ze echt een verband tussen gedrag in games en gedrag in het echt aangetoond.

 4.   
  Lasso's avatar

  Hahahaha. Dat spel zal verkooopen!

 5.   
  Gast's avatar

  Zeker weten is eens een keer een ander soort spel echt cool Achmel 8)