Gamersnet.nl

GamersNEXT: Wat vinden jullie?

Gamersnet.nl is een van de oudste Gamessites van Nederland, en kan er nog prima mee door. Maar natuurlijk zijn er kleine (of misschien zelfs grote) punten waar jullie je aan storen, en misschien willen jullie eens een nieuw fris uiterlijk zien.

Zo zijn er vele van jullie die hun tijd prima op het forum doorbrengen, maar altijd zullen hier punten van kritiek blijven, jullie lieten bijvoorbeeld al weten dat een “Marktplaats Forum” gewenst was, maar vinden jullie misschien dat er Sub-Fora voor bv. de PlayStation2 of de Xbox moeten worden gemaakt, of zien jullie liever een nieuwe kleurtje voor ons PhpBB2 forum?

Ook de site zal een verandering ondergaan, zo zag je al dat je nu op een gebruikersvriendelijkere manier reacties kunt plaatsen, maar er kan natuurlijk nog veel meer volgen. Zelf hebben we al een aantal unieke ideeen voor een nieuwe Gamersnet, maar met jullie hulp schieten we natuurlijk heel erg op, meld ons daarom waar je je aan ergerd, of wat je er graag bij zou zien, want ze zijn er tenslotte voor het Gamende volk, jullie dus!

Dus meld in deze forum thread wat je graag veranderd wilt zien, of plaats een reactie onder dit bericht.
Ben je zeer ervaren in designing zoals met bijvoorbeeld Adobe Photoshop, dan kun je een e-mailtje sturen naar Joost of Herman wanneer je denkt ons te kunnen helpen.

We hopen natuurlijk op zo veel mogelijk reacties, zodat we Gamersnet aan jullie wensen kunnen aanpassen.