Far Cry demo nu beschikbaar! (2e update)

Meldde ik zaterdag nog dat de Far Cry singleplayer demo morgen (woensdag) uit zou komen. De mannen en vrouwen van Ubi hebben de demo nu zelfs vervroegd uitgebracht (als ze dat nou bij de hele game zouden doen). Jawel je kan de demo nu downloaden.
Schrik niet hij is wel 500 MB groot. Een gigantische download dus, eentje die voor de dial up gamers niet te doen is. Mensen met ADSL of kabel kan ik echter aanraden deze demo van het net af te plukken, mits je een krachtige PC tot je beschikking hebt.

Over een maand zal de multiplayer demo te downloaden al snel gevolgd door de complete versie (26 Maart), tot die tijd moet je je met deze singleplayer demo zien te vermaken.. en iets zegt mij dat dat wel gaat lukken.

Update: De demo is vanavond rond 11 uur te downloaden, Ubi Nederland had een verkeerde versie op hun FTP gezet.

update 2: Mijn bericht van zaterdag blijkt toch meer te kloppen dan dit bericht.. de demo zal waarschijnlijk morgen (woensdag de 21ste) rond zes uur des avonds te downloaden zijn.

 1.   
  truthteller's avatar

  😮 500!!!

 2.   
  Maserati's avatar

  Mjah, ik wacht wel tot die op een PC zone of PC gameplay dvd in de winkel zit, want met mijn verbinding wordt dit helemaal niks!

 3.   
  truthteller's avatar

  whaaa mijn handen beginnen te jeuken 🙄

 4.   
  Maxession's avatar

  Weet er iemand hoeveel mb het hele spel zal zijn, aantal cd’s, dvd?

 5.   
  Sander's avatar

  Hij is nu al (een tijdje) te downloaden… succes

  een linkje: http://files.filefront.com/1790095

  Update: File corrupt..