BattleField 1942 patch: meer add-on dan patch

Voor de online versie van Battlefield 1942 is er nu een patch beschikbaar: een patch die extreem groot is. Het gaat over de versie 1.6. De patch weegt maar liefst 266 MB.

Uiteraard krijg je voor die grootte dan ook wel wat terug. De patch bevat 2 nieuwe maps: Liberation of Caen en Raid on Agheila. In die eerste map krijg je zelfs een heel nieuw leger tot je beschikking, namelijk het Canadese leger. Tevens staan daardoor nieuwe voertuigen onder je beschikking zoals onder andere twee voertuigen: Sexton SPA en de Lynx scout car. Maar het spel draait natuurlijk om de Duitsers, en daar hebben ze in die 266 MB ook wel voor gezorgd. Eรฉn voertuig: de Kettenkrad. Ook deze zit in de eerste map.

Voor de tweede map moet je over de Secret Weapens add-on beschikken. Ook in die map zijn er natuurlijk voertuigen, maar wat bij de ander map niet zat, zit hier wel; wapens.
Daarnaast zijn er ook drie bestaande maps aanpassingen gepleegd en zal het spel voortaan van de Punkbuster anticheat software gebruik maken. Tot slot heeft het team van de Zweedse ontwikkelaar Digital Illusions een foto vrijgegeven van de gezichten van de makers. Die gezichten zijn namelijk in het spel opgenomen en nu kun je op zoek naar soldaten met een bekend gezicht. Persoonlijk vind ik dat er รฉรฉn crew lid toch wel een legendarische naam met zich meedraagt, hoewel hij zo’n naam eigenlijk niet verdient qua uiterlijk. ๐Ÿ˜‰


Download hier de gratis modificatie.

GamersNet.nl bedankt Julius Ceasar voor het melden van dit nieuws.

 1.   
  Julius Ceasar's avatar

  Lars, ik weet niet hoe ik je al die tijd zal moeten bedanken….. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜€

 2.   
  Gast's avatar

  Who are dat Guys? ๐Ÿ˜•

 3.   
  Lasso's avatar

  Read the text and you know it.

 4.   
  Danny Dam Wichers's avatar

  Hee Lars, wat als we jou nou eens inruilen voor Julius? Volgens mij doet hij al het werk nu… ๐Ÿ˜›

 5.   
  Lasso's avatar

  Danny, hou je idee’tjes voor je, wil je? Ik ben onvervangbaar. Joost mag het weten ๐Ÿ˜›

 6.   
  Julius Ceasar's avatar

  We club together! ๐Ÿ˜›