Blitzkrieg doet zijn naam eer aan

Blitzkrieg gaat dóór! Het populaire 2e wereldoorlog-spel krijgt waarschijnlijk dit jaar nog 2 add-ons. Ook staat er voor het begin van 2005 een vervolg van deel 1 gepland. In dit tweede deel zul je de beschikking kunnen hebben over zelf samengestelde legers, bekende oorlogsleiders en je zult maar liefst 3over 00 (!) verschillende eenheden kunnen beschikken. Het zal uiteraard volledig in 3D zijn.
De eerste add-on zal uitkomen in het 2e kwartaal van 2004, en de 2e add-on al in het 4e kwartaal! Blitzkrieg doet zijn naam dus eer aan… (voor de minder intellectuelen onder jullie: een Blitzkrieg is een manier van oorlog voeren waarbij je je tegenstander volledig overrompeld…).

Waarschijnlijk zitten ze bij Nival Interactive te springen om nieuwe ideeën voor de tweede add-on, want je kunt namelijk een mailtje sturen naar [email protected] om er vervolgens in te zetten wat er volgens jou in die 2e add-on moet komen. Begin niet over nieuwe levels in Europa en Noord-Afrika, want die zitten al in add-on numero uno.
Genoeg om naar uit te kijken dus het komende jaar!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren