Knight Rider 2 en Miami Vice aangekondigd

Davilex heeft twee games aangekondigd, die beide gebaseerd zijn op series uit de jaren 80. Het gaat om Miami Vice en Knight Rider.

De Knight Rider-game is het vervolg op de al verschenen game met K.I.T.T. en zijn chauffeur Michael Knight in de hoofdrol. Volgens Davilex zal deel 2 veel van de klachten en wensen die gamers bij het eerste deel lieten horen aanpakken. Er zullen ook nieuwe features toegevoegd worden, die de gameplay verbeteren, maar waarbij toch de sfeer van de serie behouden blijft. Twee van die features zijn Combat Mode en Mini Games. Met de Combat Mode wordt K.I.T.T. uitgerust met allerlei wapens om vijanden af te slaan. De Mini Games zijn bijvoorbeeld Dirt Track Racing en The Shooting Gallery. Het persbericht bij de bekendmaking van Knight Rider 2 vind je hier.

Miami Vice wordt een 3rd person game, met een vrije sfeer en een flink aantal missies. Zo kun je als Crockett en Tubbs gevaarlijke arrestaties en snelle vuurgevechten verwachten. Het verhaal bevat een hoop onderzoek, samenzweringen en corruptie, en draait om het tegenhouden van Calderon’s drugsemperium. Het persbericht behorende bij Miami Vice vind je hier.

  1.   
    Tha Duck's avatar

    Kan ook! 😉

  2.   
    Maserati's avatar

    Volgens Davilex zal deel 2 veel van de klachten en wensen die gamers bij het eerste deel lieten horen aanpakken.

    Waren die wensen van de gamers niet “Davilex, stop met games maken”!