Castlestrike specificaties & website

Alleen met list en bedrog, geniale strategische moves en heldhaftig optredens in bloederige veldslagen maak je enige kans op overleven!
De aanval is vaak de beste verdediging.

Volgens Related Designs moeten we dit ongeveer voorstellen bij de nieuwste RTS van de uitgever. Related Designs is niet bepaald nieuw in de branche van RTS; we kennen hen ook van No Man’s Land en America.

In CastleStrike is het de bedoeling om een kasteel op te bouwen en te verdedigen. Meer informatie van de game volgt natuurlijk nog.

Vandaag zijn heeft Related Designs de specificaties vrijgegeven. Tevens is er vanaf deze week een kersverse website in de lucht.

  -Stuur Duitse, Franse of Engelse legioenen aan

  -Zeer natuurgetrouwe weergave van soldaten, wapens, gebouwen etc.

  -Exacte weergave van historische gebouwen, wapens en personen waardoor de tijdssfeer exact wordt nagebootst
  -Uniek, speciaal voor deze game ontwikkeld “Pattern Systeem” voor het bouwen van kastelen.

  -Ridderformaties formeren is een van de tactische mogelijkheden. De kracht van de formaties is o.a. afh. van ervaring, het weer, vermoeidheid etc

  -Automatische arbeidsverdeling. Eenheden zijn multifunctioneel. Van arbeiders maak je razendsnel verzamelaars of vechters. Je kunt alle eenheden inzetten voor het bedienen van kanonnen en ander zwaar geschut

  -12 helden met unieke eigenschappen die een formatie extra krachten geeft

  -Een onwaarschijnlijk uitgebreid arsenaal aan wapens (stormrammen, katapults, kanonnen etc), gebouwen en verschillende soorten speciale eenheden zoals saboteurs, brandstichters, spionnen etc.

  -Tactische keuzes beïnvloeden zeer sterk het verloop van de strijd. Bij het aanvallen is het kiezen van de juiste formatie en eenheden (voor sommige missies zijn boogschutters ideaal, voor andere weer saboteurs etc) cruciaal

  -3D engine met een vrij draaibare camera en zoom

  -Zeer effectief resourcemanagement zorgt dat je de aandacht vooral kunt richten op het slagveld

  -Multiplayer mogelijkheden

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren