The Sims 2 – Nieuwe screens

The Sims 2 belooft een topper te gaan worden. Je Sim verplaatst zich ditmaal in een volledige 3D-wereld. Nog een groot lichtpunt zijn de vele nieuwe mogelijkheden qua uiterlijk van je Sim en de nieuwe voorwerpen die je kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld binnenshuis geld verdienen (met een wietplantage bijvoorbeeld). Ook ga je in de nieuwe Sims je Sim zien opgroeien. Je zult er dus voor moeten zorgen dat hij of zij zonder problemen opgroeit. Je Sim wordt dus geboren, wordt ouder en sterft uiteindelijk.


Ook reageren alle Sims in het spel op elkaar. Het zal je maar overkomen; je vrouw wordt bespied door je buurjochie! Tja, had je toch maar jaloezieën moeten kopen… Klik hier voor meerdere screens.

 1.   
  Tha Duck's avatar

  Ik kreeg geen screens ge-upload! 🙁

 2.   
  Lasso's avatar

  ook niet in een verkeerd bestand opgeslagen?

 3.   
  Tha Duck's avatar

  Nope, gewoon als JPEG. Ik heb er 3 geprobeerd en geen van allen deed het…

 4.   
  TheRealMcenzy's avatar

  dat van die wietplantage is geloof ik maar een grap.. no way dat EA wil dat een van haar spellen in een land word vewrboden (dat kost geld!)

 5.   
  ekimike86's avatar

  zullen wel thee blaadjes zijn 😀

 6.   
  Gast's avatar

  Wanneer komt ie eigenlijk uit?????????????????????????????????????? 👿

 7.   
  Tha Duck's avatar

  Nope, het is echt waar! Ik heb er screens van en wilde ze hierbij zetten… beschrijving dan maar: een vrouwtje heeft enkele stekkies, bewatert ze en heeft een denkwolkje met een bundel geld er in. Seems clearly to me…