Nokia wil het nog eens proberen met de N-Gage²

Nokia, ’s werelds grootste bedrijf in de mobieltjesmarkt heeft dit jaar de N-Gage uitgebracht, een telefoon waarop je ook kunt gamen. Op de meeste mobieltjes kan dit ook, maar de N-Gage heeft echte spellen op cartridges en ook knoppen speciaal voor games.
Maar dat maakte geen verschil en de N-Gage is dé flop van 2003 geworden. Tot nu toe zijn er wereldwijd misschien een kleine 10.000 exemplaren verkocht, zoveel verkoopt de Gameboy Advance in een week hier in Nederland. Daarom wil Nokia het nog eens proberen met de N-Gage².

Volgend jaar moet de N-Gage² uitkomen en concurrentie gaan vormen voor de Gameboy Advance SP en Sony’s nieuwe handheld, de PSP. De N-Gage² verschijnt ergens in het najaar met een beter design, betere graphics en 80 betere games. Of dat ook een betere prijs oplevert..?

“The way we see it, we’re just on level one of this game, and we’re trying to get to level two,” said Nada Usina, Nokia’s general manager of entertainment and media for North America. “We’re in this business for the long haul. We’re in this game because we want to win it.”

Of dit Nokia’s strijdlustigheid bewijst of Nokia’s domheid moeten we maar zien, maar ik denk niet dat deze N-Gage² ook maar enige concurrentie op gaat leveren voor Sony’s PSP of Nintendo’s Gameboy Advance SP.

  1.   
    Lasso's avatar

    Laten we het houden op domheid.

  2.   
    ekimike86's avatar

    zal je zien dat die kneuzen ook nog eens geen backward compatability erin trappen 😀

  3.   
    masterx's avatar

    JULLIE GASTEN HEBBEN EGT LOL 👿

  4.   
    P.M.'s avatar

    Is het echt de N-Gage² (kwadraat), of is de 2 perongeluk in een ² veranderd?
    8)

  5.   
    Julius Ceasar's avatar

    Hij komt in mei dit jaar uit…. 🙄

  6.   
    Lasso's avatar

    Nope, echt kwadraat.

  7.   
    ComputerFreak's avatar

    echt een klote ding is dat!!!!!!!! 😡 😡 😡

  8.   
    ice-king's avatar

    woehoe wordt de gewone n-gage goedkopr vor mi :-p
    maja kheb al zo ne dure maja :-p

  9.   
    66tolga's avatar

    😡 ik zou dat ding nooiet koppen 😛