Meer details over Nintendo’s nieuwe gamemachine

Een paar maanden geleden kondigde Nintendo een nieuw gameapparaat aan, die tot nu toe nog de codenaam ‘Nintendo X’ heeft. Toen was er over dit nieuwe product van Nintendo niet veel bekend, alleen dat het hier om een hele nieuwe console of handheld gaat, dus geen opvolger van de Gamecube of Gameboy Advance.

Nintendo gaf vandaag wat nieuwe details:

– To be announced at E3 2004 in the US, next May
– Planned release at the end of 2004, possibly global
– Will stand alongside GC and GBA as a third main product
– Although not a direct successor to either the GBA or the GC, it will give some indication of the direction their successors will follow
– For some time it will be sold alongside the current machines
– It is a new type of game machine
– It will include wireless communication, built-in
– They have successfully made a test model
– It will enable players to experience a new kind of gaming, not dependent on high-spec technology

Deze Nintendo X zal eind 2004 in de winkels komen te liggen als Nintendo’s derde main product. Nintendo zegt dat het geen nieuwe console of handheld wordt, maar een heel nieuw soort apparaat dat geschikt is voor gaming. De Nintendo X wordt op de E3, mei volgend jaar in Los Angeles, aan de wereld getoont en eind dat jaar nog moet hij wereldwijd te koop moeten zijn.
Nintendo heeft dus al een prototype gemaakt die goed werkt en iedereen een hele nieuwe game-ervaring te geven, op een betere manier zonder dat daar high-tech spullen voor nodig zijn, en dus zonder dat daar veel geld voor nodig is. Dit apparaat zal ook draadloze communicatie hebben, of het hier gaat om online gaming, draadloos lannen of het verbinden van mensen of machines is onduidelijk. Wat zal deze Nintendo X worden?

Dat blijft raden, zonder ook maar een paar aanwijzingen, maar er is ontdekt dat Nintendo een paar nieuwe namen heeft gepatenteerd. Het Japanse bedrijf heeft nu de rechten op de namen Miracle, Judge, Family Adaptor, Family Controller en Family Disc. Of de Nintendo X nu ‘Miracle’ gaat heten, en de online mode daarvan ‘Judge’, met als nieuwe hardwarenaam ‘Family’ en een nieuw soort CD, een ‘Family Disc’ is slechts gokken. We zullen zien, heb geduld.

 1.   
  Lasso's avatar

  Ik vind dat we naar die E3 moeten. ๐Ÿ˜›

 2.   
  Rhemme's avatar

  *agree

 3.   
  Julius Ceasar's avatar

  Word het niet een soort kubus? kleiner dan de Cube, dan hรจ? Iets van 15ร—15ร—15 cm. ๐Ÿ™„

 4.   
  Lasso's avatar

  Jatten! Dat proto type!

 5.   
  masterx's avatar

  jajaja kenne jullie game kings ik ben daar camera man ik was geweest naar e3 ik kan voor jullie regelen voor volgend jaar voeg met toe [email protected] het is eeen o geen nul ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜† ๐Ÿ™„

 6.   
  Glasbak's avatar

  Gaaf man, GamersNet naar de E3. ๐Ÿ˜›
  Krijgt GamersNet ook een eigen TV-programma ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

 7.   
  Lasso's avatar

  Ja joh. een eigen mag. een eigen tv-programma, zullen we ook maar gelijk een eigen tv-zender nemen?