PlayLogic’s Alpha Black Zero – screens!!

In deze squad based third person shooter van Nederlandse bodem neem je de rol aan van luitenant Kyle Hardlaw, die samen met zijn mannen beschuldigd wordt van massamoord. Hij moet terechtstaan en elke keer moet je een missie doen in ‘flashback style’. Na elke missie keer je terug in het heden, waar rechters bekijken of je ‘guilty’ bent of niet. Alpha Blach Zero speelt zich niet af op aard, maar heeft er wel wat van weg. Op de planeet wonen bewoners die het gemunt hebben op buitenstaanders, jij dus. Verwacht maar een grafisch spektakel; aan de engine zal het niet liggen, Khaeon maakt namelijk gebruik van een Serious Sam engine.

Vandaag zijn er weer nieuwe screenshots online gekomen. Klik hier voor meer screens.

 1.   
  Fisher's avatar

  aha… 😕 maarre Fisher is back. Ik was al heel lang nie meer geweest op Revogames dus ik ging vandaag ff kijken want ik zat er vroeger crew. En ik dacht nou dit zou ook wel eens een leuke site kunnen zijn laat ik me maar inschrijven maar jullie hebben dus gewoon mijn account overgezet naar deze site. COOL!!! 0_o 😛 8) 😛

 2.   
  Lasso's avatar

  Cool hè? Je kan ook nog op ons forum, alles is aan elkaar gekoppeld.

 3.   
  leBlanc's avatar

  Fisher is back in town!

 4.   
  Maserati's avatar

  * is playing BETA Alpha Black Zero right now 8)

 5.   
  Lasso's avatar

  …en hoe bevalt ‘ie?

 6.   
  Maserati's avatar

  Omgeving ziet er goed uit, maar de AI van je mates en tegenstanders is beetje 😕 Verder is het wel aardig te besturen, verder kan ik er nog weinig over zeggen.