Singles: Flirt Up Your Life – screens

Vele vonden van de expansion packs die er bij The Sims waren, Hot Date het leukste. Erg erotisch was het allemaal niet maar het kwam in de richting. Tot op de dag van vandaag is het nog een van de populairste expansion packs die EA voor The Sims heeft gemaakt. Dat heeft de makers van Singles geรฏnspireerd tot het maken van deze game.

In deze game speel je Linda of Mike. Linda en Mike zijn twee kamergenoten in een appartement in een drukke stad in Europa. Je bedient beide personages en je hebt als doel om een relatie tussen de twee te creรซren. Een relatie hoeft niet te zijn in de vorm van verliefd, maar het kan bijvoorbeeld ook vriendschap, sex, plezier of ruzie zijn.

Al met al doet het ons ontzettend denken aan de The Sims, wat ook waarschijnlijk de inspiratiebron van de makers is geweest. Dat zie je niet alleen aan het spel zelf, maar als we naar de lay-out van het menu linksonder in de screenshots kijken, lijkt het wel verdacht veel op de menukeuze van The Simsโ€ฆ

Vandaag zijn er opnieuw screen uitgekomen van deze game, klik hier voor meer screens.

Sommige screenshots op de gegeven link zijn misschien niet geschikt voor jongere gebruikers. Omdat wij met elke leeftijdsgroep rekening houden hebben we de pikantste foto’s achter wegen gelaten.

  1.   
    Gast's avatar

    Goed voor jullie ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€