Colin McRae Rally 04 racet in maart 2004 naar de PC

Colin McRae Rally 04, in veel ogen de beste rallygame die op dit moment te krijgen is, komt in maart volgend jaar naar de PC. Dit heeft Codemasters vandaag bevestigd, nadat er al enkele zwakke geruchten rond de releasedate waren. Colin McRae Rally 04 kwam in september al naar de Xbox en de Playstation2, de PC is altijd later aan de beurt.
Maar dat doet niet af aan de kwaliteit. Codemasters heeft deel 3 ook al uitstekend naar de PC geport, we hoeven niet te twijvelen dat dat bij deel 4 ook gebeurd.

Colin McRae Rally 04 is alweer het vierde deel in deze raceserie over de rallylegende Colin McRae. Deel 1 en 2 waren echte toppers, net als deeltje 3 maar deze week een beetje af van het concept en focuste zich helemaal op Colin en zijn Ford Focus (haha).
Deel 4 lijkt echter meer op Colin McRae 2.0, de Championship Mode is weer terug en verbeterd, alle 20 echte auto’s zitten in de game en er zijn weer erg spannende parcoursen uitgezet voor je. Daarnaast zijn de graphics en de physics ook verbeterd: alles ziet er nu gewoon toppie uit en je auto reageert erg realistisch. Alhoewel Colin McRae Rally 4 slechts een update lijkt van deel 3 is dit echt een volwaardige game die je zeker moet hebben als je een van de vorige delen nog niet hebt gespeeld.

  1.   
    Lasso's avatar

    Ik own hem al op de Ps2 8)