PlayLogic druk bezig…

PlayLogic heeft een aantal PC en console titels aangekondigd, die gepland zijn om te verschijnen in 2004 en 2005.
Zo is de Franse developer Widescreen Games druk bezig met Inuits, een game waarin je bevindt in een sprookjesachtige wereld met dito characters. Inuits kunnen we tegen het einde van 2004 gaan verwachten op nog niet bekende consoles (zal waarschijnlijk Xbox en PS2 worden). Widescreen is een bezig bijtje, want ze zijn tevens bezig met een game die je over PS2 online en Xbox Live zou kunnen spelen, met projectnaam Project Snap. Hier is verder nog niks over bekend.

De mensen die hun games op de PC spelen kunnen uit gaan kijken naar een vervolg op Alpha Black Zero. Het vervolg op deze tactische shooter zal rond het einde van 2004 in de winkels gaan verschijnen, je kunt ook met voertuigen gaan rijden in Alpha Black Zero 2. De game zal, net als origineel, in handen komen te liggen van Khaeon, een in Den Haag gesitueerde ontwikkelstudio.

Maar het blijft nog even doorgaan voor PlayLogic… Ze zijn namelijk ook bezig met een racegame voor de PSP, Sony’s antwoord op de GBA. De game zal gelicenseerd zijn en heeft als doel om bij de launch van de PSP in de winkels te liggen. De ontwikkeling ligt in handen van de Nederlandse developer Engine Software.

Je merkt het wel, PlayLogic is wel heel druk bezig op dit moment…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren