Interview met Tony Hawk over THUG

Vandaag kwam er op GameSpyDaily een interview uit met Tony ‘mister 900’ Hawk himself! Hij praat met GS over zijn nieuwe spel wat op 21 november in de winkels zal liggen voor de drie grote consoles. In dit interview wordt onder andere zijn eigen mening over het spel die zijn naam draagt gevraagd en onthuld hij enkele aspecten over de gamer.

Ask: Features you’re most and least excited to see added to the game?

Tony Hawk: I am most excited about the create-a-trick feature and the online options found in the PlayStation 2 version. I am least excited about people thinking this is only a sequel to our previous games with a few new tricks and levels — it is by far our best effort to date, and I think Tony Hawk’s Pro Skater fans will be greatly surprised.


Tony Hawk flikt het even; een eigen kledinglijn, sprongen over waanzinnige dieptes om scheel van te worden, af en toe lukt het hem als enige in de wereld om in de lucht 900 graden te draaien en hij zet een zeer succesvolle reeks spellen op de markt met zijn eigen naam erop. Vier delen kwamen er al uit en nu komt Activision dan met het vijfde deel: Tony Hawk’s Underground. Dit keer gaat het niet om skaters die al aan de top staan, maar om jou! Je zult moeten beginnen net als iedere skater heeft gedaan: op je skateboard op straat. Naarmate je handiger wordt met je plankje zul je vanzelf bekendere en dus ook betere skaters tegen komen. Zo kun je je naar de top skaten en dus kun je levels, voorwerpen en personages gaan unlocken.


Ook in THUG zal de nodige humor weer aanwezig zijn. Wie heeft zich niet rot gelachen in de voor gaande delen om de soms belachelijke opdrachten en mini-games. Honkballen met geesten uit Alcatraz, achter de staart van een olifant gaan hangen in de Zoo, het kan Tony niet gek genoeg worden. En eindelijk kan je dit keer van je board afstappen zodat je niet sneaky de trap óp kan rijden.
Wanneer je over een digitale camera beschikt kan je je eigen hoofd op een skater zetten. Dit is natuurlijk wel leuk om te zien dat de skater op dezelfde plaats puisten heeft als jouw. Op die manier maakt het het spel nog allemaal net ietwat leuker.

Voor meer informatie, check de preview van GamersNet.nl!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren