True Crime: Reclames

In True Crime: Streets of LA neemt de speler de rol over van Nick Kang, werkzaam voor E.O.D. (Elite Operations Division). Hij krijgt de uitdagende taak om de Chinese Triad en Russische Maffia uit te schakelen, die van Los Angeles een groot oorlogsgebied hebben gemaakt.
Laat je meeslepen in de meest explosieve vuurgevechten, dodelijke martial arts en hoge snelheid vuurgevechten in meer dan 250 vierkante miles in het realistisch nagebouwde LA. Het maakt niet uit rijdend of op de voet het is allemaal mogelijk in deze nieuwe game met unieke missies die bestaan uit: onschuldige mensen beschermen, zwaar bewapende badguys neerschieten en sporen zoeken voor de meest merkwaardige mysteries.
Je kunt onschuldige mensen vermoorden, in auto’s rond gaan racen of gewoon het rechte pad kiezen door de badguys uit te roeien.
Deze game gaat november naar alle waarschijnlijkheid niet halen omdat er een rechtszaak tegen de makers is aangespannen, ze worden ervan beschuldigd plagiaat te hebben gepleegd. Nee niet aan Rockstar maar aan misdaadschrijver Robert Crais valt het waarschijnlijke uitstel te verwijten. Hij verwijt Activision op zijn beurt het hoofdpersonage uit een van zijn boeken te hebben “geleend”.
Maar als True Crime dan wel in de winkels komt te liggen, is er een grote kans dat dit spel grote concurrentie kan gaan leveren met Grand Theft Auto. We zullen zien wie de beste is…

We hebben nu wat commercials voor je, klik hier

 1.   
  Lasso's avatar

  Ziet er goed uit…

 2.   
  Gast's avatar

  True Crime IS goed 😀

 3.   
  Gast's avatar

  Zeker weten. Messchien word het nog een hit:-(

 4.   
  Lasso's avatar

  Waarom 🙁 dan?

  Tis toch super?